Frigarui de porc

de Constelatialeu in Porc, 21 Ian 2013 | 4789 vizualizari

 

Carnea de porc,in toate formele ei,e ''leguma'' mea preferata.ne palce sa iesim cat mai des la gratar,iar de la gratar nu lipsesc frigaruile

Imaginile pe care le postez sunt de la diverse gratarele,dar ca ''actori principali'' sunt nelipsitele frigarui.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne macra (eu prefer si cu un pic de grasimuta)
  • 3-4 rosii portivite
  • 3-4 cepe
  • 1-2 ardei gras galben si rosu
  • condimente
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc:

Se taie carnea cubulete potrivite.Ceapa se curata si se taie in 4,apoi se desprind 1-2 foite.Rosiile la fel se taie in 6,depinde si cat de mari sunt.Ardeiul se taie in bucatele potrivite.

Asamblare:

Pe bete speciale de frigarui se pun alternativ,carne,ceapa,ardei ,rosiepana umplem frigaruia.Se condimenteaza cu amestec de sare,piper si cimbru si se aseaza pe gratatul incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]