Frigarui cu carne de pui si porc

de danielaR in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2014 | 6350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200- gr morcovi
  • 2 ardei grasi culori diferite
  • 4-5 cepe
  • 2 bucati piept de pui (aproximatim 400 gr)
  • 400 gr carne de porc
  • 2 linguri bulion
  • 4 linguri ulei
  • sare piper
  • bete pt frigarui bineinteles :)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu carne de pui si porc:

Pentru inceput am pus putin la fiert pieptul de pui si carnea de porc.

Am taiat morcovul rondele,ceapa o taiem in 4,ardeii grasi in cubulete.

Dupa ce a fiert carnea aproximativ 15 min o taiem patratele.

Incepem sa punem pe betisoare dupa imaginatie.carne-legume

Iinainte de a da la cuptor am uns frigaruile cu ulei si bulion

Nu se lasa mult la cuptor(max 30 min) 

Ies super delicioase

:) Spor la treaba!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu carne de pui si porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]