Frigarui balineze - Sate Lilit

de Catalina L in Pui, 24 Sep 2017 | 3196 vizualizari

COMENTARII (15)

Ina 1

24.09.2017, 09:43

waw! Ce reteta De ceva vreme experimentam retete indiene cu condimente exotice si chiar ne plac mult Trebuie sa trec si pe arabesti

Ina 1

24.09.2017, 09:45

Catalina, pentru ca tocmai ai descoperit ingredientul secret = pui, scrie in descrierea retetei "ingredient secret", ca merita reteta asta sa fie in concurs

Ina 1

24.09.2017, 09:45

Ah, nu are aluat ... nu merge...

Catalina L 1

24.09.2017, 09:54

da Ina m-am grabit sa pun o reteta cu pui am vazut regulamentul dupa , merci

RODIMUR 1

24.09.2017, 10:02

Cătălina, felicitări pentru rețetele speciale pe care le postezi!

Merisor 1

24.09.2017, 10:10

Ce combinații interesante ne aduci tu!

Catalina L 1

24.09.2017, 11:24

multumesc rodimur si merisor

Bunica 1

24.09.2017, 12:25

MotanLaOale 1

24.09.2017, 12:55

oanapl 1

24.09.2017, 13:55

Delicioase!

Rahela Velicu 1

24.09.2017, 18:58

mirela0911 1

24.09.2017, 19:01

Super reteta!

diaconta 1

24.09.2017, 20:06

Tare tentante

Rocsi 1

24.09.2017, 20:52

Nu am mancat niciodata, dar parca le-as cam gusta!

elucubratiiculinare 1

27.09.2017, 08:14

trebuie sa le incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu alune