Frigarui aperitiv cu Miez de lapte

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2012 | 16890 vizualizari

 

Dupa cum unii dintre voi stiti, luni a fost ziua mea... De nastere si de nume! Adica doi in unu, nu gluma! Ca orice bucatareasa care se respectra, am intins o masa colectiva la locul de munca. Mai jos... o parte din aperitive!

 

INGREDIENTE

  • Pentru frigarui:
  • rosii foarte mici (nu cherry)
  • castravete taiat rondele
  • ridichii
  • cascaval
  • masline verzi
  • oua de prepelita
  • miez de lapte
  • frigarui medii
  • Pentru fundite (cele din mijloc):
  • salam
  • cascaval
  • branza brie
  • masline verzi
  • scobitori
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui aperitiv cu Miez de lapte:

Legumele le-am spalat, apoi castravetele l-am taiat rondele, ridichiile jumatati. Cascavalul l-am taiat patratele de cca 2/2 cm. Am format frigaruile in urmatoarea ordine:

1. ridichie, cascaval, castravete, rosie, cascaval, castravete, masline, miez de lapte

2. ridichie, cascaval, castravete, rosie, cascaval, castravete, masline, oua prepelita

Pentru fundite, am indoit feliile de salam pe jumatate, in mijlocul funditei am pus bucati de cascaval, bucati de branza brie, si masline verzi, facand 3 sortimente de fundite.

Si daca v-a placut ce am facut... va invit la masa! :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui aperitiv cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Sim0na 1

01.05.2012, 19:36

Va multumesc tuturor ptr aprecieri si urari! Va si va cu mare drag!

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:04

Harnicuta bucatarasa noastra

Sa ne traiesti

babi5 1

12.06.2013, 19:51

buneeeeee11 si sanatoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]