Frigarui aperitiv cu Miez de lapte

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2012 | 16469 vizualizari

 

Dupa cum unii dintre voi stiti, luni a fost ziua mea... De nastere si de nume! Adica doi in unu, nu gluma! Ca orice bucatareasa care se respectra, am intins o masa colectiva la locul de munca. Mai jos... o parte din aperitive!

 

INGREDIENTE

  • Pentru frigarui:
  • rosii foarte mici (nu cherry)
  • castravete taiat rondele
  • ridichii
  • cascaval
  • masline verzi
  • oua de prepelita
  • miez de lapte
  • frigarui medii
  • Pentru fundite (cele din mijloc):
  • salam
  • cascaval
  • branza brie
  • masline verzi
  • scobitori
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui aperitiv cu Miez de lapte:

Legumele le-am spalat, apoi castravetele l-am taiat rondele, ridichiile jumatati. Cascavalul l-am taiat patratele de cca 2/2 cm. Am format frigaruile in urmatoarea ordine:

1. ridichie, cascaval, castravete, rosie, cascaval, castravete, masline, miez de lapte

2. ridichie, cascaval, castravete, rosie, cascaval, castravete, masline, oua prepelita

Pentru fundite, am indoit feliile de salam pe jumatate, in mijlocul funditei am pus bucati de cascaval, bucati de branza brie, si masline verzi, facand 3 sortimente de fundite.

Si daca v-a placut ce am facut... va invit la masa! :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui aperitiv cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Sim0na 1

01.05.2012, 19:36

Va multumesc tuturor ptr aprecieri si urari! Va si va cu mare drag!

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:04

Harnicuta bucatarasa noastra

Sa ne traiesti

babi5 1

12.06.2013, 19:51

buneeeeee11 si sanatoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu telemea de oaie