Frigarui

de ralu_ca in Porc, 9 Aug 2014 | 4283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 4 ardei grasi
  • 3 cepe mari
  • 5-6 rosii
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • boia de ardei iute
  • sare
  • 1 pahar bere
  • piper
  • 1 ceasca ulei de masline
  • 16 cubulete sunca de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Carnea o taiem bucati subtiri. O punem intr-o punga speciala impreuna cu usturoiul tocat, piper, cimbru, sare, boia, uleiul si berea, apoi inchidem si amestecam punga. O lasam la fezandat la frigider pana a 2a zi.

Incepem sa "fabricam" frigaruile. Ceapa si ardeiul gras se taie bucati, rosiile rondele. In primul capat ingigem un cubulet de sunca, carne, ceapa,carne, rosie, ardei, carne si la final sunca. Punem in functie de "batul" de frigaruie.

Se pregatesc la gratar... foarte bune !

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

- Andreea - 1

10.08.2014, 10:23

Super bune

Rocsi 1

10.08.2014, 11:07

Ce rumene si buneeee!

Panacris 1

12.08.2014, 11:58

Bune, bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]