fricase de pui

de luminita20_2006 in Pui, 31 Ian 2010 | 6921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • - 1 morcov
  • - 200 gr ciuperci
  • -100 ml vin alb
  • -1 ceapa
  • sare, piper
  • Garnitura:
  • - orez
  • -sofran
  • -50 gr porumb
  • Sos fricase:
  • - 200 gr smantana
  • - 1 galbenus
  • - vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA fricase de pui:

Se pune orezul la prajit apoi 50 gr de porumb, sofranul sare si apa. Se lasa sa fiarba20 min.

Ciupercile se taie felii la fel si morcovul. Pieptul de pui se taie cuburi si se pune la prajit cand sa rumenit se pune morcovul se lasa sa se nabuse iar dupa 5min se adauga , ceapa,ciupercile si vinul. Se lasa sa firaba `5 min. Sosul ficase: Se amesteca smantana cu galbenusul, vinul si delicat se toara apoi peste carne si se mai lasa 1-2 min. Orezul se aseaza pe marginea farfuriei de jur imprejur iar pemijloc pui cu sos fricase.

Daca ti-a placut reteta noastra "fricase de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

Brindusa 1

31.01.2010, 11:19

Interesanta combinatia orez-porumb. N-am incerct-o pana acum.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mamaliguta si spanac