Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 16464 vizualizari

 

inca nu s-au racit. Va astept......

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • cateva linguri de branza Ceva Fin cu smantana
  • cca 200 gr. branza de burduf
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf:

Dezghetam aluatul foietaj. Il intindem pe masa de lucru.

Il portionam dupa preferinta.

Ungem fiecare bucata de foietaj pana la jumatate cu crema Ceva Fin, cealalta jumatate o crestam, vezi foto.

Adaugam cate o lingura de branza de burduf pe partea unsa cu Ceva Fin, acoperim, presam cu degetele marginile, asezam portiile in tava pe hartie de copt, le ungem cu ou batut si le dam la copt, la temperatura mare pana se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nilgun 1

14.09.2013, 23:17

fffff bun

alilianaa 1

15.09.2013, 07:32

ce buuun

bianca92 1

14.10.2013, 21:17

sunt convinsa ca sunt mult mai bune decat forneti de la magazin. bravo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv mozaic