Fondant marshmallow

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 21 Mai 2010 | 11838 vizualizari

COMENTARII (38)

Dana Cristea - pusikmea 1

27.08.2010, 08:17

dia, cu mare placere, poate te incumeti acum, chiar nu este greu, iti trebuie doar rabdare

Dorothea 1

06.09.2010, 16:22

Interssant, nu cunosc reteta asta. Dar dece zici Fondant de Marshmallows, daca nu ai inauntru?

Dana Cristea - pusikmea 1

06.09.2010, 21:49

pentru ca din pasta asta se fac si bomoanele Marshmallows

Dorothea 1

06.09.2010, 22:38

Ah Cool!! Nam stiut! Mersi

jolygina 1

06.09.2010, 23:12

intradevar merita sa stea la loc de cinste reteta asta asa cum ai axplicat-o asa ca mii de felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

07.09.2010, 07:35

gina, ms mult

Dorothea 1

07.09.2010, 10:27

Pusikmea,
mersi! Ea zim te rog, daca vrei, cit iti ese din preparatia asta? 1,5 kg? Nu ti se rupe, daca il faci fin de tot?

O sa va pun, cind am tim si eu o reteta, care imi place miie, dar aia se face din marshmallows cumparate...

Chiar asi trebuie sa incerc si eu, cu reteta ta.

Si, daca faci de exemplu o floare, se face repede tare? Adica tare de tot?
Mersi

Dana Cristea - pusikmea 1

07.09.2010, 10:40

nu stiu sa-ti zic exact cat iti iese din 1,5 kg, eu respect reteta asa cum e ea, e posibil sa nut-i iasa, sa sti ca iese destula, eu din compozitia asta am imbracat tortul asta http://www.bucataras.ro/retete/9368/tort-camasa-de-politist.html si mi-a mai si ramas pasta......si o poti tine o luna la frigider invelita in folie, daca faci o floare se intareste destul de repede, insa nu tare de tot, nu e nici o diferenta intre pasta facuta din bomboane si pasta asta, deci cum iti iese aia asa iese si astasper ca m-am exprimat cum trebuie si ai inteles, daca pot sa te mai ajut cu ceva, sa-mi sp...cu toate ca nu sunt eu experta, insa atat cat stiu o fac cu mare drag

Dorothea 1

07.09.2010, 14:24

Mersi frumos! Am inteles foarte bine! Am vrut sa vad, unde am mai putin de lucru...
Sa cumbar marshmallow, ca nu costa mult, sau sa fac cu reteta ta... trebuie sa vad.

Mersi mult!

Dana Cristea - pusikmea 1

07.09.2010, 16:21

cu placere,

Dya Daniela Andrei 1

23.03.2011, 12:49

Astazi fac si eu fondant! sa vezem cum o sa imi iasa! si tot dupa ideea ta voi face trandafirasii pentru tort (cu sugus)

Dana Cristea - pusikmea 1

23.03.2011, 19:36

Dya si eu am facut azi fondant, dar de ce sa te chinui sa faci trandafirii din sugus cand ii poti face din fondant, se modeleaza f usor uite aici cum sa-i faci http://www.bucataras.ro/retete/tort-cu-mouse-de-capsuni-7791.html sper ca n-am vazut prea tarziu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme