Foietaje fel de fel

de LUK in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 14384 vizualizari

 

o reteta rapida atunci cand vrei ceva bun de rontait sau un aperitiv pentru o bere cu prietenii...

 

INGREDIENTE

  • 400gr aluat de foietaj Bella
  • 50gr cascaval
  • 30gr sunca
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaje fel de fel:

  Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei cam o jumatate de ora(nu trebuie decongelat de tot ca va deveni lipicios).

O parte din cascaval l-am taiat cubulete,o parte l-am ras pe razatoarea mica.

Sunca am taiat-o cubulete mici.

Cantitatile raman la alegerea fiecaruia in functie de cate foietaje doriti sa faceti cu sunca si cascaval sau doar cu cascaval.

.Am taiat foaia de foietaj in patratele.Pe unele le-am umplut cu sunca si cascaval bucati pe altele cu cascaval ras iar unele le-am uns cu ou(batut ) si am presarat cascaval ras deasupra..

Patratelele umplute le am uns pe margini cu ou apoi le am impaturat.

Am pus intr-o tava hartie de copt,am asezat foietajele la distanta de 2-3cm(isi maresc volumul prin coacere) si le am copt la 180 de grade pana cand s-au rumenit frumos..sa tot fie 35-40min..

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaje fel de fel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci