Foietaj Godina cu telemea si cascaval

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2016 | 8282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj
  • 300 gr cascaval Defamilie Delaco
  • 300 gr telemea sarata
  • 2 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj Godina cu telemea si cascaval:

  • Intindem aluatul de foietaj cca 1 cm.
  • Taiem patrate de 4-5 cm.
  • Punem in mijloc telemea si cascaval.
  • "Inchidem" sub forma de triunghi, marginiile le apasam cu furculita.
  • Ungem cu ou batut si dam la cuptor 25-30 min la 180-200 gr.

TIPS-URI

1

Puteti pune orice umpluturi doriti...gem..ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj Godina cu telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]