Foietaj cu dovleac

de raluxas in Dulciuri, 19 Noi 2010 | 14251 vizualizari

 

Simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • -un pachet foietaj pentru pateuri 800g 
  • -o felie dovleac ras (aceala rotund si portocaliu este mai dulce) 
  • -5-6 Lg zagar 
  • -scortisoara 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dovleac:

Se lasa la decongelat foietajul, la temperatura camerei.  Cand este decongelat bine se poate intinde aluatul fara sa se rupa.

Se aseaza dovleacul ras, se presara putin zahar si scortisoara.Se ruleaza cat sa se acopere bine umplutura si apoi se taie.Se aseaza intr-o tava...eu am facut si mici crestaturi pe suprafata rulourilor.Se lasa la cuptorul putin incalzit in prealabil. Nu dureaza mult pana ce devin aurii rulourile...se poate observa si ca foietajul creste putin.Se taie si se serveste. Optional se poate adauga si zahar pudra, dar dovleacul a fost foarte dulce si nu a mai fost nevoie de zahar pudra.

Se serveste cu pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pere, foietaj si crema de vanilie