Foietaj cu branza dulce si marar

de lavinia24 in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2011 | 10780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj 800g
  • 250g branza dulce
  • 1 legatura de marar proaspat
  • 1 galbenus de ou
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza dulce si marar:

Aluatul se lasa la dezghetat la temperatura camerei.Se intinde pe masa cu facaletul si se taie patratele.Se umple fiecare patratel cu branza dulce amestecata cu mararul tocat marunt,se impacheteaza in triunghi,se unge cu galbenus de ou si se presara putin cascaval ras.Se baga in cuptorul incins pt 20-25 min la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza dulce si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]