Foi de napolitana cu crema de rahat si de biscuiti

de Rocsi in Prajituri, 15 Mar 2015 | 14111 vizualizari

COMENTARII (55)

Catalina L 1

15.03.2015, 20:56

Bun ..

Rocsi 1

15.03.2015, 21:05

Catalina

Gherca Daniela 1

15.03.2015, 21:26

ce bine arata!

geoline 1

15.03.2015, 22:24

c est super

Teo 1

15.03.2015, 22:24

Cat se poate de racoritoare!

MotanLaOale 1

15.03.2015, 22:26

bun bun

miki_a 1

15.03.2015, 22:28

Daaaa, prajitura copilariei mele!

Andra_Constantinescu 1

15.03.2015, 23:50

Bune!

cristinutanicolita 1

16.03.2015, 07:19

Delicios

anca_rm 1

16.03.2015, 10:27

cat de buna prajitura ai facut Rocsi

Diana_992 1

16.03.2015, 13:11

Foarte bine arata! O fac si eu zilele acestea ca vine soacra in vizita si tine post. Rocsi, pot sa ma lamuresti si pe mine in legatura cu ceva? La crema de biscuiti ai scris un cub de margarina; cam cat ar trebui sa reprezinte asta in grame? Mersi anticipat!

Catalinaflorea 1

16.03.2015, 19:50

Ce bine arata iau eu toata tava

monik80 1

17.03.2015, 17:49

mirela0911 1

19.03.2015, 15:26

Super arata!

Rocsi 1

20.03.2015, 19:40

Multumesc Daniela

Rocsi 1

20.03.2015, 19:40

Geo

Rocsi 1

20.03.2015, 19:41

Multumesc mult Teo

Rocsi 1

20.03.2015, 19:42

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

20.03.2015, 19:42

Multumesc mult Ela

Rocsi 1

20.03.2015, 19:42

Andra

Rocsi 1

20.03.2015, 19:42

Cristinuta

Rocsi 1

20.03.2015, 19:43

Multumesc mult Anca

Rocsi 1

20.03.2015, 19:43

Diana, cam 50 de gr...Multumesc si te astept cu impresii

Rocsi 1

20.03.2015, 19:44

Multumesc Catalina

Rocsi 1

20.03.2015, 19:44

Monik

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu gem de gutui (de post)