Fish en croute - Peste in crusta

de Corinuta in Peste, 5 Iun 2011 | 7795 vizualizari

 

Si inca o reteta cu peste...Mediii, hai!:))

 

INGREDIENTE

  • 200-250 g file de cod
  • 1/2 lamaie
  • 1 foaie de aluat de foietaj
  • legume congelate: mazare,morcovi,porumb
  • 1 ou
  • susan 
  • sare,piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fish en croute - Peste in crusta:

Se prepara foarte usor. Pestele se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu zeama de lamaie.

Foietajul se lasa la dezghetat.

Legumele se spala si se scurg de apa, apoi se condimenteaza si aseaza in forma de dreptunghi pe jumatate din aluat de foietaj, lasand margini de 1 cm. Pestele se aseaza peste legume, se ung marginile cu oul batut, se pliaza aluatul, iar daca ramane aluat in exces pe margini se taie si se aseaza deasupra sub ce forma doriti. Se inteapa cu cutitul din loc in loc si se transfera intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se unge deasupra cu ou si se presara susan.

Se coace aprox. 20 de minute la 200 de grade, pana se rumeneste frumos.

Pofta mare!

Inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Fish en croute - Peste in crusta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie la cuptor