File de pui cu verdeturi

de Panacris in Pui, 31 Mai 2012 | 3009 vizualizari

 

O mancarica rapida si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • file de pui 500 g.,
  • ceapa verde 4 fire,
  • usturoi verde 4 fire,
  • marar verde 1 legatura,
  • rozmarin 1 fir,
  • busuioc 1 fir,
  • ulei de rapita 50 m.,
  • rosie 2 bucata,
  • vin alb demisec 250 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia dulce de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pui cu verdeturi:

Ceapa, usturoiul si mararul se curata si se toaca marunt. Ceapa si usturoiul se calesc usor in ulei si apa, Se adauga fileul de pui, lasandu/se cca. 5 minute la calit cu verdeturile. Se asezoneaza de sare, piper si boia, se adauga vinul si se lasa la fiert, acoperit, cca. 20 de minute la foc mediu. Aproape de final se adauga rosiile, taiate cubulete, mararul, rozmarinul si busuiocul, tocate marunt si se mai lasa sa dea un clocot. Se serveste ca atare cu salata de sezon sau alaturi de cartofi natur, piure, orez simplu, cus-cus sau paste fainoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pui cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mirela0911 1

31.05.2012, 22:07

Arata super bine!

Mihaela11_jo 1

01.06.2012, 09:14

Mmmmmmmmmmmmmm ce delicatesa

baliba 1

03.06.2012, 16:49

SĂ TOT MĂNINCI fără oprire.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tava