File de peste in cuib

de eclerash in Pangasius, 16 Mai 2010 | 4865 vizualizari

 

Facem ce facem si...tot la peste ajungem.De ce?Pentru ca este bun si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • 3 cartofi
  • 2 oua
  • ceapa verde
  • lamaie
  • rozmarin
  • 300 g ciuperci conserva
  • 1 lingura unt
  • malai
  • faina
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste in cuib:

Spalam pestele si il lasam la scurs.Intre timp facem un amestec de malai,faina,rozmarin,sare si piper prin care vom trece fileurile inainte de-a le pune in uleiul incins.

”Cuiburile”cum le-am denumit eu,le vom face din 3 cartofi dati pe razatoarea mare amestecati cu 2 oua,sare,piper,busuioc si oregano.Luam din aceasta compozitie cu lingura si prajim in ulei incins avand grija sa le ”turtim” putin in momentul punerii lor in  tigaie.

Ciupercile le tragem la tigaie in unt.

Le servim impreuna presarate cu ceapa verde tocata si lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste in cuib" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

16.05.2010, 17:23

super bun dar fara furculite nu arata bine un peste asa de bun asa ca am pus eu toate 5 furcile ,felicitari

eclerash 1

16.05.2010, 19:05

multuumeeesc!!!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon