File de macrou in sos de soia cu rosii cherry

de hanna in Peste, 30 Iul 2015 | 3581 vizualizari

 

Bogat in omega 3 si proteine.

* Atentie femeile insarcinate! Pestii contin o cantitate mare de mercur,pe care il inghit in apa. Desi este indicat si sanatos in timpul sarcinii, limitati pestele la 2 portii pe saptamana sau 1 conserva de ton la saptamana. Mercurul poate avea efecte negative asupra dezvoltarii sistemului nervos la bebe.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii filet de macrou
  • 2 catei de usturoi intregi
  • 1 lamaie
  • 6 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • pudra de coriandru
  • sos de soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de macrou in sos de soia cu rosii cherry:

Faceti 3 creste pe partea cu pielea macroului. 

Pe o foaie de aluminiu presarati o lingura de pudra de coriandru, asezati macroul si mai condimentati cu sare, piper, o felie de lamaie, catelul de usturoi intreg si cateva picaturi de sos de soia. Taiati rosiile cherry in jumatate si asezati-le peste filet. 

Faceti un pachet din folia de aluminiu, legati bine la capete si dati la cuptorul preincalzit 20 minute. 

Noi am servit cu taitei noodles thailandezi. 

TIPS-URI

1

In loc de pudra de coriandru folositi vegeta sau pur si simplu sare si piper.

2

Aveti grija cum deschideti pacheteul de aluminiu pentru ca va scoate mult abur.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de macrou in sos de soia cu rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon si legume in stil chinezesc