Ficatei de pui la ceaun

de Merisor in Ficat, 4 Dec 2012 | 11445 vizualizari

 

O reteta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • apa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui la ceaun:

Spalam si curatam ficateii, apoi ii lasam la scurs. Cand dispun de lapte dulce ii tin cateva minute in lapte, asa am invatat de la mama. Acum am sarit peste etapa aceasta :)

Ii punem la fiert intr-un vas cu putina apa si sare pentru 10 minute, nu mai mult. Este bine sa fie putin fierti pentru ca devin mai tari si nu se mai sfarama in timpul prajirii.

Dupa ce s-au intarit putin, punem ulei in ceaun, asezam ficateii si adaugam condimentele. Acoperim si lasam la prajit la foc mediu, intorcandu-i din cand in cand de pe o parte pe cealalta. 

Lasam pe foc pana se patrund bine si se coloreaza frumos, mai putin de 30 minute.

Noi am servit cu ardei multicolori umpluti cu salata de legume si maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]