Ficatei de pui cu sos de rosii

de Dana_Retetegg in Ficat, 9 Ian 2012 | 10933 vizualizari

 

Va prezint astazi o reteta tare buna cu ficatei, din categoria 'te lingi pe degete' !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui,
  • 2 cepe,
  • 400 ml sos de rosii,
  • 5 catei de usturoi,
  • verdeturi de Provence,
  • 100 ml vin rosu,
  • sare,
  • piper,
  • 1 frunza de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos de rosii:

Ficateii foarte bine spalati se sterg cu un servet si se pun intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei. Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc putin, apoi se adauga vinul, putina sare si piper.

Separat intr-un vas punem 1 lingura ulei de masline si calim ceapa tocata julien.

Adaugam apoi sosul de rosii, usturoiul taiat felii fine, verdeturi de Provence, dafin si sare.

Lasam cateva minute sa fiarba, apoi adaugam ficateii prajiti scursi de surplusul de grasime.

Mai lasam 6-7 minute apoi oprim focul.

Noi i-am servit cu mamaliguta si salata de sfecla rosie.

Sunt foarte buni si se fac destul de repede!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]