O reteta by simonik :) bun bun
Ficateii de pui se spala,se curata de pielite si se pun intr-un castron impreuna cu laptele.
Se da la frigider pentru circa 30-40 minute pentru a se fragezii.
Se scot din lapte si se pun intr-o strecuratoare,se tamponeaza cu un servet de bucatarie pentru a se usca.
Intr-o tigaie wok punem ulei de masline,ceapa taiata solzisori si morcovul taiat fasii cu o ustensila de legume.
Se calesc pentru cateva secunde,se pun ficateii si mazarea scursa de zeama.
Se mai completeaza cu ulei de masline si se calesc la foc iute.
Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc potrivit sa fiarba atat legumele cat si ficateii de pui.
Cand au fiert se pune smantana intr-un castron cu putina apa,sa se subtieze si cu patrunjelul tocat marunt si se toarna in tigaie.
Se amesteca,se pun si condimentele si se lasa pana scade putin sosul.
Pofta buna!