Ficat de rata in crusta crocanta

de Julie in Ficat, 28 Mai 2010 | 6795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati cu ficat de rata
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de rata in crusta crocanta:

Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina. Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine.

Trecem fiecare bucata de ficat prin faina apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Prajim in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Servim preparatul cald ,alaturi de  acrituri

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de rata in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei inabusiti