Felii dulci de dovleac cu prosciutto

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 4231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr dovleac, decojit si curatat de seminte
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri maioneza
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • 8 felii de prosciutto, injumatatite
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii dulci de dovleac cu prosciutto:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie dovleacul in felii de aprox. 4-5 cm grosime.Aseaza feliile intr-un strat intr-un vas termorezistent, stropeste-le cu putin ulei de masline si da-le la copt 40-45 minute pana cand s-au facut, apoi lasa-le sa se raceasca.
Amesteca maioneza cu zeama de lamaie.Aseaza pe fiecare felie de dovleac cate o jumatate de felie de prosciutto si cate 1 lingurita de maioneza apoi decoreaza-le cu frunze verzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii dulci de dovleac cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir