Fasole verde scazuta, cu muschi de porc

de cocolina in Mancaruri cu carne, 23 Apr 2012 | 23430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 500g muschi porc
  • 250g fasole verde (fiarta)
  • 1 ceapa
  • ulei masline(sau normal)
  • 3 morcovi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 catei usturoi
  • 2 foi dafin
  • pasta rosii
  • 1 lingura faina
  • delicat
  • boia dulce
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta, cu muschi de porc:

Ceapa se curata se taie marunt si se pune sa se caleasca in putin ulei.Carnea se spala si se taie cuburi  dupa care se adauga peste ceapa si se lasa putin sa se caleasca.

Ardeiul se spala si se taie bucatele mici si il adaugam peste carne.Morcovii se curata de coaja se spala dupa care se taie bucatele mici la fel ca ardeiul si se adauga in cratita.

Lasam 3-4 minute la foc mic si adaugam o lingurita boia dulce,piper si putina sare dupa care turnam 2 cani apa ,putin delicat  si lasam sa fiarba 35-45 minute la foc mic.

Intr-o tigaie punem putin ulei sa se incalzeasca si punem o lingura faina sa se prajeasca.

Cand  faina isi schimba culoare adaugam o cana de apa cu pasta de rosi si lasam putin sa fiarba pana se ingroasa.

Dupa ce carnea sa fiert adaugam fasolea verde,usturoiul si 2 foi  dafin lasam sa dea cateva clocote bune si turnam rantasul peste fasole.

Se mai lasa putin si se adauga patrunjelul taiat marunt dupa care se ia jos de pe foc.

                                                          POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta, cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnat afumat, de porc