Fasole verde cu cotlet de porc

de Dea_Dea in Porc, 8 Apr 2013 | 3667 vizualizari

 

Iamii!!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de fasole verde(am avut la congelator 300-400gr)
  • 200 gr cotlet de porc
  • 3 fire usturoi verde
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu cotlet de porc:

Fasolea se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare.

Apoi se pune intr-o cratita si se adauga, usturoiul tocat, cotletul de porc taiat fasii si se adauga apa cat se le acopere. Cand da in clocot se adauga bulionul se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel si se lasa sa fiarba pana scade (30min)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (28)

Anett 1

08.04.2013, 21:50

super!

Bunica 1

08.04.2013, 23:09

Aliana ia fasolea , Cleme coasta........s-a terminat mancarea

Dea_Dea 1

08.04.2013, 23:16

Noo bun ca nu mai este , maine mai fac o portie daca doriti
Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu carne de porc