Fasole verde cu bucățele de porc

de Panacris in Porc, 6 Noi 2014 | 6341 vizualizari

 

O mâncărică tare bună și aromată! Spor la treabă!

 

INGREDIENTE

  • bucățele de carne de porc cca. 500 g,
  • ulei de măsline,
  • fasole verde 2 borcane,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • morcovi 1 bucată mare,
  • păstârnac 1/2 bucătă,
  • pătrunjel 1/2 bucată,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • tjie de țelină, adică Apio 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • cimbru,
  • tarhon, și se
  • mărar proaspăt,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu bucățele de porc:

Legumele se curăță, se toacă mărunt se pun în vasul aparatului Multicooker, apoi aparatul se conectează la sursa de de curent, se alege din Meniu, programul FRY, se apasă butonul START, se lasă la călit cca. 5 minute, cu puțin ulei de măsline, apoi se adaugă bucățile de carne și se lasă la prîjit, cu caoacul închis cca. 10 minute. Se oprește programul FRY, apoi se alege programul STEW, se completează cu cca. 500 ml apă, se asezonează de mirodenii și se lasă la gătit cca. 60 de minute.

După ce a expirta timpul, se adaugă fasolea verde, scursă de zeamă și se lasă din nou la gătit pe programul STEW pentru cca. 60 de minute.

La expirarea timpului, dacă nu e nevoie să țineți mîncărica la cald, acest minunat aparat poate menține mâncarea caldă pentru 24 de ore, se deconectează de la sursa de curent. Se asezonează la final cu mmuullttt mărar verde. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu bucățele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulaş de porc – Multicooker