Fasole scazuta cu mamaliguta

de Lau in Mancaruri de legume, 17 Apr 2011 | 5385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole galbena congelata
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu mamaliguta:

Se fierbe fasolea in apa cu sare.

Se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste un pic dupa care se adauga usturoiul curatat si pisat numai jumatate din cantitate,se lasa 1 min sa se caleasca cu ceapa, dupa care se adauga fasolea scursa de apa,se lasa 5 min,apoi  se adauga si restul de usturoi si se mai lasa 3 min.

Se potriveste de sare si piper.

Mamaliga se face din apa cu sare si malai.

Noi am servit cu oua fierte alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

01.05.2011, 11:06

as manca zilnic pastai ce mult imi plac

adry88 1

26.05.2011, 16:40

vreau si eu

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]