Fasole scazuta cu ciolan

de Lau in Mancaruri de legume, 4 Noi 2018 | 4899 vizualizari

 

https://www.bucataras.ro/retete/fasole-scazuta-cu-ciolan-de-porc-afumat-si-ardei-copt-80144.html
Retete inspirate de toamna

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole alba
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 3 cepe mici
  • 1/3 telina
  • 1/3 pastarnac
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 4 linguri pansta de ardei
  • 3 linguri pasta de rosii(pregatit in casa)
  • 1 crenguta cimbru
  • maghira uscat
  • 1 kg ciolan de porc
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu ciolan:

Fasolea o spalam bine in cateva ape, o punem intr-un vas cu apa la inmuiat cateva ore.

Aruncam apa si o punem intr-o oala cu apa si sare la fiert.

Dupa ce a fiert cateva clocote, aruncam apa, o clatim si adaugam apa calduta, adaugam morcovul dat prin razatoare, ceapa tocata, ardeiul tocat, pasta de ardei, pasta de rosii, pastarnacul, telina tocata cubulete, condimente dupa gust.

Amestecam dupa care adaugam ciolanul (eu am preferat sa tai din el cateva feliute, mai simplu pentru copii)

Completam cu apa cat sa acopere ciolanul, crenguta de cimbru, maghiranul, amestecam ocazional pana ce fasolea si ciolanul s-au fiert bine.

La final potrivim de sare daca este nevoie si adaugam patrunjel verde tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]