Fasole scazuta

de Micutza Luana in Mancaruri de post, 21 Mar 2014 | 12570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un castronel de fasole
  • o ceap mica
  • ulei pentu prajit
  • sare piper
  • o lg bulion
  • o frunza de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

Fasolea se alege si se lasa la inmoi peste noapte.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit.

Adaugam bulionul si fasolea.

Lasam sa fiarba circa juma de ora (depinde de fasole),

Adauga sare piper dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta