Fasole scazuta

de adry88 in Mancaruri de legume, 26 Mai 2011 | 10758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 2 linguri bulion
  • 1  morcov
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

se spala fasolea si se pune la fiert in apa cu sare

se schimba apa de 3 ori

se curata ceapa si se caleste in ulei

morcovul se curata,spala,se da prin razatoare

se adauga peste ceapa

se adauga bulionul,si se calesc putin impreuna

se adauga fasolea si putina apa,

se lasa sa fiarba un pic impreuna.

se potriveste de sare,piper dupa gust

se adauga patrunjelul tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]