Fasole rosie, alba, naut si bacon!

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2011 | 6080 vizualizari

 

O ciorba sau mai mult mancare de fasole colorata!!!

 

INGREDIENTE

  • fasole rosie 2 conserve
  • amestec de fasole alba, rosie si naut 2 conserve
  • ceapa verde 5 fire
  • bacon 200 gr.
  • morcovi 100gr.
  • telina 100 gr.
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole rosie, alba, naut si bacon!:

Se curata ceapa verde, se toaca marunt si se pune la  calit in putin ulei cu apa.

Se curata morcovul si telina si se da pe razatoare. Se adauga la ceapa calita, si se prajeste  pana se inmoaie putin.

Se taie baconul in bucatele mici, se adauga la amestecul de legume si se lasa la calit.

Se adauga fasolea din conserve, se pune apa fierbinte cat sa le acopere si se lasa la fiert la foc mic cca. 30 de minute.

Se asezoneaza de sare si boia.

Se serveste cu salata de varza rosie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie, alba, naut si bacon!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorraine – tarta clasica frantuzeasca