Fasole prajite

de Lau in Mancaruri de legume, 11 Apr 2011 | 6532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare dupa gust
  • 200 m lsupa de legume
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajite:

Se fierb fasolele in apa cu sare,  se schimba de 2 ori apa. Se curata ceapa si se caleste, se adauga morcovul dat prin razatoare, pasta de tomate. Se adauga o cana de supa de legume, se adauga fasolele si se lasa sa fiarba impreuna. Cand a scazut aproape toata supa se adauga sare dupa gust si patrunjel tocat.

Noi am servit cu smantana pentru ca cel mare nu mananca altfel

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]