Fasole pastai scazute cu usturoi

de Alina26 in Mancaruri de legume, 4 Iun 2013 | 6390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg pastai
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 5 catei de usturoi
  • o jumatate de legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 cub de legume
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai scazute cu usturoi:

1.Spalam pastaii ii curatam si ii taiem in 3 sau in 4.

2.Curatam ceapa si ardeiul si tocam marunt si ii punem la calit cu ulei de masline.Dupa aceea adaugam pastaile,punem apa cat cuprinde suprafata pastailor,cubul de legume,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba cam 30-45 de minute.Mestecati din cand in cand.

3.Cand a scazut adaugam usturoiul tocat sau pisat.Potrivim de sare si piper si mai lasam 5 minute.

Serviti calde cu salata de castraveti si rosii sau mai bine cu castraveti murati..!!!!!

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai scazute cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

ieri la 11:01

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

pe 04.12 la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]