Fasole mozaic

de Valclaudia in Mancaruri de post, 11 Dec 2014 | 4339 vizualizari

 

o mancarica de post rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva boabe de fasole rosie
  • 1 conserva boabe de fasole alba
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare, piper si fulgi de chili dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita seminte de mustar
  • marar verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole mozaic:

Curatam ceapa si morcovul si le spalam sub jet de apa rece.

Ceapa se taie cubulete, morcovul se trece pe razatoare.

Calim ceapa impreuna cu morcovul in ulei timp de 5 minute.

Adaugam boabele de fasole rosie scurse, 1/2 din cantitatea de boabe albe + tot lichidul din conserva de fasole alba.

Asezonam cu sare, piper si fulgi de chili dupa gust. Adaugam si semintele de mustar.

Fasolea alba ramasa o zdrobim cu furculita foarte bine si o adaugam peste mancarea de pe foc, fasolea zdrobita ajuta la legarea sosului.

Fierbem mancarea la foc mic 10 minute, oprim focul, presaram marar verde proaspat tocat si servim cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

ieri la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]