Fasole galbena la capac

de Julie in Mancaruri de post, 6 Iul 2010 | 9337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g  fasole galbena
  • o ceapa
  • un morcov
  • 2 catei de usturoi
  • sare, vegeta
  • patrunjel, marar
  • 2 rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena la capac:

Spalam fasolea,ii rupem coditele si o taiem in bucati mai mici sau o lasam intreaga. Tocam ceapa si o calim in 4 linguri ulei si 4 linguri apa,impreuna cu  morcovul ras, timp de 5-6 minute.

Adaugam fasolea, usturoiul taiat feliute  si amestecam usor. Turnam apa fierbinte cat sa acopere totul si punem capacul. Lasam sa fiarba la foc mic,aprox. 10 minute. Punem si rosiile taiate cuburi mici,mararul,potrivim gustul cu sare si  vegeta. Mai lasam 5 minute si oprim focul.

Servim mancarea calda cu patrunjel verde deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena la capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Julie 1

07.07.2010, 09:24

Liana, vad ca in fiecare zona se numeste altfel fasolea...Oricum s-ar numi e la fel de buna...

Julie 1

07.07.2010, 09:26

Nadina,te astept!

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 22:24

ce bine arata................5 furcu...............imi place cum gatesti, pe gustul meu...........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]