Fasole galbena cu rosii

de Miha in Pui, 14 Dec 2009 | 4545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasola galbena (congelata)
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 1 cana supa de carne (sau apa)
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu rosii:

Ceapa tocata marunt o punem la calit in cateva linguri de ulei de masline. Adaugam fasolea si supa, lasam la fiert pana scade. Potrivim gustul de sare si piper.

Rosiile le oparim, le curatam de coaja si le tocam marunt sau le robotim. :) Punem peste fasole si mai dam cateva clocote.

Am servit ca garnitura la friptura de pui, cu sos de usturoi si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii