Fasole batuta cu sos de ceapa

de AdriiAdi in Mancaruri de post, 1 Mar 2013 | 22430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole cu bob mic
  • 7 cepe mijlocii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • piper
  • sare
  • 300 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu sos de ceapa:

Alegi si speli fasolea apoi o pui la fiert. Stii cand boabele s-au fiert atunci cand se sfarama daca le presezi cu degetul. Scurgi fasolea de apa si o pisezi sau o pui in blender.

Ceapa o cureti, o speli si o tai pe jumatate, apoi fiecare parte solzisori si o pui la prajit. Cand este aproape sticloasa si rumenita pe margini pui bulionul si o mai lasi 1 minut. Condimentezi cu sare si piper. Peste sos adaugi fasolea batuta si cateii de usturoi pisati sau taiati fin si mai gatesti in continuare cateva minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]