Fasole batuta

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Dec 2014 | 4596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata
  • 5 catei usturoi
  • 3 cepe mari
  • o lingurita bulion
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune in apa de seara pana dimineata. Se pune la fiert (cel mai bine ar fi sa aveti o oala de presiune). Intre timp se pune ceapa taiata solzisori la calit intr-o cratita cu ulei de un deget. Se lasa pana devine aurie. Se adauga o lingurita bulion. Cand s-a fiert fasolea se strecoara de zeama, oprind o cana de lichid. Se paseaza fasolea, se adauga cateii de usturoi pisati, uleiul in care am calit ceapa si cana de lichid in care s-a fiert fasolea. Se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste cu ceapa prajita deasupra si nelipsitele muraturi.
Bon Appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa caramelizata