Fasole batuta

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 1 Apr 2012 | 3617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 2 bucati pastarnac
  • 1 cutie pasta tomate
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se fierbe fasolea impreuna cu ceapa,pastranacul,morcovul si telina.Se scurg de apa,apoi se paseaza(zdrobeste).Se bat cu putin ulei,sare si usturoi.Separat se calesc cepele cu doi catei de usturoi iar la sfarsit se adauga cateva linguri de pasta de rosii.Se condimenteaza cu cimbru si putin patrunjel verde dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta