Fasole "batuta"

de roxanabucataras in Mancaruri de post, 19 Noi 2011 | 4530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • 4 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole "batuta":

Aleg si spal bine fasolea. O pun la fiert, dupa ce clocoteste ii schimb apa. Cand incepe sa fiarba iar, adaug morcovul taiat in 4, ceapa intreaga, sare.

Dupa ce a fiert bine bobul de fasole, o scurg de zeama, scot legumele si o pisez bine. Pun ulei cate putin, amestecand. Adaug usturoiul pisat, amestec si este gata.

Se poate servi simpla sau cu ceapa prajita in putin ulei cu pasta de tomate.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole "batuta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (8)

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:36

e buuuuuunaaaa tare

oO_ acnA _Oo 1

31.10.2012, 23:45

e super buna

roxanabucataras 1

07.11.2012, 14:33

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]