Fasole "batuta"

de roxanabucataras in Mancaruri de post, 19 Noi 2011 | 4225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • 4 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole "batuta":

Aleg si spal bine fasolea. O pun la fiert, dupa ce clocoteste ii schimb apa. Cand incepe sa fiarba iar, adaug morcovul taiat in 4, ceapa intreaga, sare.

Dupa ce a fiert bine bobul de fasole, o scurg de zeama, scot legumele si o pisez bine. Pun ulei cate putin, amestecand. Adaug usturoiul pisat, amestec si este gata.

Se poate servi simpla sau cu ceapa prajita in putin ulei cu pasta de tomate.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole "batuta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 800 lei
2799.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (8)

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:36

e buuuuuunaaaa tare

oO_ acnA _Oo 1

31.10.2012, 23:45

e super buna

roxanabucataras 1

07.11.2012, 14:33

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Icre false din fasole