Farfalle colorate cu mozzarella si cascaval

de nadina73 in Paste, 3 Sep 2010 | 5806 vizualizari

 

o reteta usoara si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 250 g farfalle colorate
  • 300 g mozzarella
  • 100 g cascaval ras de vaca
  • 3 linguri de unt
  • sare
  • putin ulei- 3linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle colorate cu mozzarella si cascaval:

Se pune apa la fiert cu sare si 3 linguri de ulei, iar cand apa clocoteste se pun pastele ,se lasa sa fiarba 8 minute dupa care se stinge focul si se mai lasa acoperite 15 minute

Se scot, se strecoara dupa care se pun intr-o cratita cu unt topit se amesteca bine, se pune mozzarella se mai amesteca 2-3 minute dupa care totul e gata .

Sunt super bune atat calde cat si reci presarate cu cascaval de vaca deasupra. Pt o cina merg grozav de bine si cu un ceai de capsuni ,fructe de padure. Rece e minunat

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle colorate cu mozzarella si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

nadina73 1

05.09.2010, 13:13

hai adina

nadina73 1

05.09.2010, 13:14

corinuta copii mi-au `pus in co s punga cu paste si au zis sa le fac ,sant super bune ,de obicei ei laeg cu animalute cu figurine.........

mena29 1

06.09.2010, 17:50

si eu vreau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Udon picanți cu carne de crab, mentă și lămâie