Escalop de vitel

de Lau in Vita, 13 Mai 2012 | 12750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de vita
  • 2 linguri cu mustar
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura busioc
  • 1 lingura cimbru
  • 3 oua
  • 6 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vitel:

Carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele,

Le condimentam cu sare si piper,acoperim vasul si dam la rece 30 min,(eu le-am lasat cca 1 ora)

Amestecam pesmetul cu busuioc,oregano si cimbru intr-o farfurie,

Batem ouale cu mustarul bine,

Trecem bucatile de carne prin ou le tavalim prin pesmet si iar prin ou si pesmet

Le prajim pe ambele parti in uleiul incalzit bine(la foc mic spre mediu)

Le scoatem pe un servetel absorbant,

Noi am servit cu orez fiert cu cury si condimente,

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vacuta cu legume