Escalop de pui

de marinicayou10 in Pui, 6 Feb 2012 | 14037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ciuperci intregi sau proaspete
  • 200 gr de kaizer
  • 2 pulpe de pui mari sau un piept de pui
  • un borcan de smantana mare
  • cateva fire de marar
  • 4-5 fire de usturoi verde sau 3 catei
  • piper
  • sare dupa gust
  • putin ulei
  • 2 linguri de faina
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de pui:

Se pune carnea de pui taiata bucatele intr-o cratita cu putin ulei pe foc. Dupa ce s-a inabusit putin se adauga kaizerul, se mai lasa putin si se adauga ciupercile si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba bine toate. Cand sunt aproape gata se adauga usturoiul taiat marunt, sare, piper dupa gust.

Separat intr-un castron se pune toata smantana si cele 2 linguri de faina si se amesteca bine cu un tel pana devine omogena. Dupa ce mancarica a mai scazut putin se da de pe foc si se pune toata smantana si se amesteca bine. Se mai pune 5 minute pe foc sa fiarba faina.

Se serveste calda cu o salata de varza acra sau dulce sau merge foarte bine cu muraturi :D Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

marinicayou10 1

07.02.2012, 12:29

Incearca Rocsi o sa iti placa ...asa am zis si eu prima data

marinicayou10 1

07.02.2012, 12:30

Foarte bun

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop voievodal cu pui