Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi

de Mitinita in Fructe de mare, 14 Ian 2011 | 9726 vizualizari

 

Daca va place sosul iute si usturoiul asta o sa vi se potriveasca de minune!!! Reteta provine din Japonia.
Crevetii se curata numai de "ata",dar se lasa codita si macar jumatate din coaja. Se mananca cu mainile!
Eu am folosit un sos thailandez,dar imi inchipui ca orice sos iute merge.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr creveti curatati   
  • 5 catei de usturoi   
  • 1/3 cup sos iute,thailandez 
  •   sare   
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi:

Intr-un wok,cand uleiul e fierbinte,se prajesc crevetii. Se scot si se pun pe o farfurie.

Se adauga in wok usturoiul,se prajeste putin,apoi se adauga sosul iute. Se pun in wok crevetii si se amesteca atat cat sa fie acoperiti de sos.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti saganaki