Dulceata de cirese pietroase

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 18 Iun 2013 | 6226 vizualizari

 

Pietroase sau nu sunt tare bune....

 

INGREDIENTE

  • 2 farfuri adanci pline cu cirese fara samburi
  • 1 kg de zahar
  • 200 ml apa
  • 1/2 lingurita sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese pietroase:

Spalam si scobim ciresele,le punem in cratita cu zahar pana a doua zi.Pentru acest tip de cirese nu este foarte zemos e nevoie sa adaugam si cca 200 ml apa.Punem cratita pe foc,cu focul domol si din cand in cand luam spuma formata.Aceasta duoceata imi place sa o leg un pic mai mult,fiecare face in functie de preferinte.Cand este suficient de legata dulceata de cirese ,adaugam sarea de lamaie si dam cratita dupa foc.Acoperim cu o carpa umeda si lasam pana a doua zi cand punem dulceata de cirese in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese pietroase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]