Dulceata de cirese

de lira in Dulceata / Gem, 13 Iul 2010 | 5701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg cirese
  • 1.5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

Ciresele se spala, se scot samburii si se pun intr-o oala impreuna cu zaharul.Amestecati la inceput pana se topeste zaharul, iar pe urma doar din cand in cand.

Cand vedeti ca s-a legat deja compozitia puteti face proba ca sa vedeti daca e gata dulceata. Puneti pe o farfurioara o lingura de dulceata si lasati putin sa se raceasca. Inclinati putin farfurioara: daca dulceata curge, mai trebuie fiarta, daca nu, este gata.

Dulceata fierbinte se pune in borcane sterilizate, apoi se pun intr-o patura pana a doua zi sa se raceasca lent, dupa care se pun la pastrare

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]