Dulceata de capsuni reteta

de alilianaa in Dulceata / Gem, 2 Iun 2013 | 10084 vizualizari

 

Dulceata de capsuni reteta Dulceata facem toti, asa ca nu dau sfaturi. Eu pun numa' ce facui eu...vorba lu' Cleme, n-oi fi muncit degeaba:)) Etichete nu am pus...garantez ca sunt de anul asta, ce din anul trecut nu au scapat...:))

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 2 kg capsuni
  • 2 kg zahar
  • doua cani apa ( a cate 200 ml fiecare)
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta:

Dulceata de capsuni reteta

Capsunile se curata si se spala bine. Se pun la scurs. 

In tingirea pentru dulceata se pune zaharul si apa si se lasa la fiert pana se face un sirop. Cand s-a legat bine siropul se pun capsunile. Se amesteca usor ca sa ia sirop. Se lasa pe foc domol. Din cand in cand se ia spuma. Se incearca in farfurie consistenta. Pe parcurs se stropeste cu zeama de lamaie. 

Fierbinte se pune in borcane. Se sterilizeaza pret de 10 minute in cuptorul aragazului. 

TIPS-URI

1

nu se amesteca des, nu e nevoie

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (30)

iry-gabriela 1

03.06.2013, 13:03

tare buna!

Irina 1

04.06.2013, 18:12

Ce imi place dulceata de capsuni! MInunata!

alilianaa 1

04.06.2013, 19:47

multumesc frumos pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]