Dulceata de capsuni reteta

de kamy in Dulceata / Gem, 6 Iun 2011 | 5145 vizualizari

 

 Dulceata de capsuni reteta

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 1 kg.capsuni
  • 1 kg.gelierzucker
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta:

Dulceata de capsuni reteta

Capsunile se spala foarte bine in multe ape,dupa care le scoatem coditele.Daca sunt mari,le taiem in sferturi sau jumatati.

Se pun intr-o oala de 4 l,(cand fierb se umfla tare)zaharul peste, se lasa 5 min,dupa care se fierb 10 min.Se lasa cateva minute,se spumeaza,se pune dulceata in borcane(sterilizate)si se intorc (cu baza-capacul).Se lasa asa 15 min,dupa care le asezam normal.

Se pastreaza in camara si cu siguranta nu face floare.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

mi-au iesit 2 borcane de 720

2

daca o dam la rece dulceata se incheaga f bine....eu am facut-o aseara,borcanele au stat in bucatarie sa se raceasca si de dimineata am facut pozele

3

pentru ca se fierbe putin,culoarea dulceturilor facute cu zaharul acesta este superba,iar gustul.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

mihaelaM 1

07.06.2011, 11:35

"cu banii de pe benzina imi fac dulceata pe catva ani"
fa-o pe gaz consuma mai putin

kamy 1

07.06.2011, 11:58

mihaela...oricum am da-o esti tare departe

DIANA B 1

12.06.2011, 12:31


Ce bine-ar merge-n bucataria mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coulis de capsuni