Dulceață de căpșuni

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 29 Iun 2015 | 4933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg căpșuni
  • 500 g zahar
  • frunze de menta
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de căpșuni:

Căpșunile spălate se pun Intr-un vas, se adauga zaharul, frunzele de menta si se lasă câteva ore la rece, apoi se pun la fiert, la foc moderat. Amestecam continuu și din momentul fierberii o mai lași circa 10 minute sau pana când se leagă. Punem dulceața în borcane sterilizate, infiletam capacele și întoarcem borcanele cu gura în jos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de căpșuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]