Drob mixt cu tarhon

de Rahela Velicu in Oaie, 6 Apr 2018 | 2521 vizualizari

 

"Bunatati de Paste" 

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de miel
  • 500 g ficat de porc
  • 1 kg ficat de pui
  • 4 oua fierte
  • 15 oua crude
  • 5-6 fire de usturoi verde
  • 11-12 fire de ceapa verde
  • 2 legaturi de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura tarhon
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob mixt cu tarhon:

Mai intai fierbem carnea de miel si ficatul in 2 cratite separat.

Fierbem si 4-5 oua.

Taiem cat mai marunt ficatul si carnea sau se pot pot da prin masina de tocat, cum preferati.

Batem ouale cu sare si le adaugam peste carnea tocata.  Nu va faceti griji ca sunt oua multe, si compozitie de drob este multa si trebuie sa fie legata bine. Tocam si verdeata si o adaugam in compozitia de drob. Ouale le taiem in cuburi mai mari decat carnea si le daugam si pe ele la drob. 

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem drobul. Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 20-25 de minute, pana cand se rumeneste frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Puteti coace drobul in 2-3 forme de chec.

2

Ouale fierte le puteti lasa intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob mixt cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade