Drob din piept de pui si ciuperci

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 12117 vizualizari

 

Un aperitiv usor de facut si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 300g piept de pui fiert
  • 1 legatura Frunze patrunjel
  • Un fir de praz
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • 500g ciuperci
  • 4 oua
  • 50g ulei
  • Sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din piept de pui si ciuperci:

Ceapa si prazul le taiem feliute, ardeiul il curatam de seminte si-l taiem in cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in bucati maricele, la fel procedam si cu pieptul de pui, fara piele si os, fiert si racit, inainte. Intr-un bol, batem putin ouale, cu o furculita.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam cam 2’, la calit apoi adaugam ciupercile. Amestecam si lasam sa se caleasca cam 15’, in prima faza ciupercile isi vor lasa zeama, dar in timp ce ele se fierb/calesc in sucul propriu, aceasta va scadea. Adaugam ouale si patrunjelul, asezonam cu sare si piper, amestecam bine si luam cratita de pe foc.

Tapetam cu hartie de copt, o tava, sau forma de chec daca doriti si rasturnam amestecul. Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30-45’, pana se rumeneste frumos deasupra.

Portionam cand este rece si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de maruntaie de pasare